Kriza na berzi kriptovaluta: Klijentima se pokazuje nula na računu :: zoricakusmuk.info ::

Kriza na berzi kriptovaluta: Klijentima se pokazuje nula na računu


​Coinbase, jedna od najvećih berzi kriptovaluta na globalnom nivou, priznala je značajnu grešku u svom sistemu, koja je rezultirala prikazivanjem nule na računima korisnika.
 
Korisnici su prijavili da im stanje na računu pada na nulu, što je izazvalo široku zabrinutost i konfuziju širom platforme. Problem, koji je prvi put identifikovan ranije danas, uticao je na transakcije širom svijeta, uključujući kupovinu, prodaju i transfer sredstava.
 
Coinbase je brzo reagovao na problem, uvjeravajući svoje korisnike da je njihova imovina bezbjedna i da tim aktivno istražuje problem kako bi obezbjedio pravovremeno rješenje.
 
Čini se da je greška dio šireg problema koji utiče na performanse sajta, posebno transakcije koje uključuju Ethereum i ERC-20 tokene, koje doživljavaju značajna kašnjenja.
 
Prema riječima generalnog direktora Coinbase, Brajana Armstronga, problemi su uzrokovani ogromnim porastom saobraćaja usred tekućeg skupa kriptovaluta prenosi "u.today".
 
Zajednica kriptovaluta je odgovorila mješavinom alarma i strpljenja. Influenseri i iskusni investitori na Twitteru brzo su smirili živce manje iskusnih. Ipak, incident je pokrenuo pitanja o robusnosti platforme za kriptovalute, prenosi "Telegraf".

Nezavisne

 

online