Dali pojedinci iz Okružnog tužilaštva Bijeljina i Policijske uprave Bijeljina rade na zastrašivanju novinara i montiranju procesa?!?!? :: zoricakusmuk.info ::

Dali pojedinci iz Okružnog tužilaštva Bijeljina i Policijske uprave Bijeljina rade na zastrašivanju novinara i montiranju procesa?!?!?


Javno izražavam sumnju da su se pojedini zaposleni u najodgovornijim institucijama pravde u Bijeljini kao što su javno tužilaštvo i policija, inače rodbinski povezani, uvezali i u organizovanu interesno-kriminalnu grupu koja nastoji da zaplaši slobodne i nezavisne novinare, demonstrirajući nekrofiliju i moralno dno na društvenim mrežama.
Ovim pojedincima, psihopatama i devijantnim ličnostima samo mogu poručiti: Ne priliči vam da danas potresate porodicu Andrijane Lazić. Sram vas bilo!
Andrijani neka je laka zemlja, Bog da joj dušu prosti. Volim je i danas koliko sam je uvijek voljela.
Niste izdržali da se, na ovako podao način, osvetite i njenom ocu nako što je javno upitao da li u Bijeljini postoji kriminalna organizacija?! Sram vas bilo!
Nadam se da će vas građani uskoro gledati na optuženičkoj klupi, kada budete dokazivali sve laži koje iznosite misleći kako ste nedodirljivi.
O sumnjama ko čini ovu kriminalnu grupu i motivima njenog djelovanja obaviještena je PU Bijeljina i podnijeta krivična prijava. Ono što predstavlja poteškoću je činjenica da istragu vrše inspektori PU Bijeljina, a naredbe daju tužioci OJT BIjeljina, ali želim da vjerujem u lično poštenje istražilaca.
Smatram da se u istragu trebaju uključiti i Odsjek za visokotehnološki kriminal MUP Republike Srpske i Specijalno tužilaštvo. Vrijeme je i za poštene unutrašnje istrage u MUP Republike Srpske, Tužilaštvu Republike Srpske uz nadzor Visokog sudskog i tužilačkog savjeta, asistenciju odgovarajućih sigurnosnih službi i primjenu specijalnih mjera istrage koje trebaju dati odgovor na pitanje koje ponavljam: Da li postoji kriminalna organizacija zasnovana na rodbinskoj osnovi koja povezuje vrh javnog tužilaštva u Bijeljini i vrh policije u Bijeljini?
Stručnjaci bi trebali dati odgovor i na pitanje da li su ove osobe u svoje djelovanje na zaplašivanju novinara uvukli informatički obrazovanog mladića koji im inače pomaže u trgovanjima sa digitalnim valutama? Naime, za sve što je objavljeno postoje digitalni otisci koji vode ka bijeljinskom naselju egzotičnog afričkog imena.
Na pitanje, koje su sami postavili - koliko ljudsko ponašanje može biti amoralno i koliko čovjek može nisko pasti, odgovorili su sami svojim pisanjem. U nekontrolisanom strahu od suspenzija i gubitka privilegija posegli su za podmetanjima laži i eksploataciji smrtnih slučajeva. Naslađivačko prijeteće objave otkrivaju psihotične crte ličnosti nastale pod uticajem filmova o mafiji, a o sklonosti ka psihopatiji govori maltretiranje zaposlenih u hijerarhiji ispod njih.
Gospodo u slijepoj ste ulici i samo više sebe uvlačite u pakao. Sve dublje i dublje.
Sve što ste objavili moraćete dokazati na sudu: odakle vam dokumenta kojima mogu imati pristup samo određena lica u Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini i u Policijskoj upravi u Bijeljini? Ko vam je dao ovlaštenje da javno objavljujete tajne iz pojedinih sudskih spisa i parničnih postupaka? Kako znate koliko sudskih procesa će se u budućnosti voditi protiv mene kada Okružno javno tužilaštvo ni meni još nije odgovorilo na pismeni upit koliko istraga se vodi protiv mene?
Zašto se bavite podmetanjima, objavljujući lažne skrin šatove (falsifikat), koje i malo dijete može napraviti!
Zašto u sve vaše podvale uvlačite neke ljude iz policije i tužilaštva, koji nemaju veze sa mnom, a u ranijim su sukobima sa vama koji stojite iza nekog anonimnog portala. Zašto se kukavice, čega se plašite pa krijete ko ste?!
Znam ja odlično ko ste, konkretno sva imena! Ali, o tom, potom!
Da li sve ovo radite da biste pokazali koliko ste moćni?
Upravo to je pitanje za ministra policije Republike Srpske i ministra pravde Republike Srpske: Ko je u Bijeljini toliko moćan u institucijama koje su pod njihovom ingerencijom da ih zlupotrebljava kako bi zaplašio novinare šireći o njima neisitine posredstvom društvenih mreža?
Ovdje gospodo nije riječ o trač rubrikama komšinica uz kafu, niti o bezazlenoj satri, nego o OTVORENOJ PRIJETNJI I UGROŽAVANJU LIČNE BEZBJEDNOSTI od strane moćnika koji nisu spremni da se suoče sa svojim greškama i propustima!
Ko su ti ljudi? Jesu li u sprezi sa kriminalom?
Hoćete li čekati da mi se nešto desi, pa ćete tek onda reagovati?
Ili ćete prije dati odgovor na pitanje da li postoji kriminalna organizacija koja štiti svoje malverzacije po sistemu koji je pravno i moralno neodrživ i koji priželjkuje svaki kriminalac - da postoje gori od njega i da zato oni trebaju biti slobodni da čine šta žele? NE GOSPODO, SVAKOM NJEGOVA KRIVICA!
Zbog toga ovdje ne može, ni trenutka, biti riječi o moralnom karakteru novinara, kao opravdanju za nečija nepočinstva, nego samo i samo o tome da li je ISTINA što taj novinar piše.

 

online