Nova pitanja za Olgu Pantić, glavnu okružnu tužiteljicu OJT Bijeljina :: zoricakusmuk.info ::

Nova pitanja za Olgu Pantić, glavnu okružnu tužiteljicu OJT Bijeljina


Portal zoricakusmuk.info postavlja nova javna pitanja Olgi Pantić, glavnoj okružnog tužiteljici OJT Bijeljina: Zašto vrši mobing nad zaposlenima kako bi saznala ko su moji izvori u ovom Tužilaštvu? Umjesto bitnih predmeta u OJT Bijeljina, izgleda da je ime Zorica Kusmuk bitnija tema u njenom kabinetu pred zaposlenima u ovom Tužilaštvu!
Zašto vrši mobing nad zaposlenima kako bi saznala ko su moji izvori u ovom Tužilaštvu?
Umjesto bitnih predmeta u OJT Bijeljina, izgleda da je ime Zorica Kusmuk bitnija tema u njenom kabinetu pred zaposlenima u ovom Tužilaštvu!
Pitanja koja smo zvanično na službeni mejl OJT Bijeljina su:
- Da li uporno vršite mobing i zastrašivanjem nad zaposlenim u OJT Bijeljina, a sa ciljem da saznate ko su moji izvori u OJT Bijeljina? (Morate se potruditi ko je desetak mojih izvora u OJT Bijeljina a koje neću nikada otkriti i niko me na to ne može prisiliti ni zakonski jer imam zakonsko pravo čuvati svoje izvore). Koliko mi je poznato proteklih dana imali ste dva sastanka u Vašem kabinetu zbog Vaše panike i ljutnje ko su moji izvori u OJT Bijeljina a posljednji je, prema mojim informacijama, bio danas!!!
Da li ste DANAS na sastanku sa zaposlenima OJT u Vašem kabinetu izjavili pred svim prisutnim da ste zatražili snimke sa video nadzornih kamera kako bi, između ostalog, saznali šta rade zaposleni u OJT Bijeljina i da li neko i ko ima kontakt sa mnom kao vlasnikom portala zoricakusmuk.info?
- Ako su moje informacije NETAČNE (u vezi Vašeg priznanja pred svim prisutnim na sastanku, da ste tražili snimke video nadzora) objavite JAVNO sadržaj ZAPISNIKA sa sastanka (obzirom da ste na sastanku pominjali moje ime)
- Da li će OJT Bijeljina otvoriti predmet u vezi nabavke novog namještaja namijenjenog za novi objekat OJT kako bi se utvrdilo da je bilo određenih nezakonitosti tokom postupka nabavki? Da li ćete o medijskim natpisima i izjavama u vezi toga, koji nisu autorski tekstovi od strane mog portala zoricakusmuk.info, obavijestiti Republičko tužilaštvo RS?
- Da li Vi i Vama bliski ljudi, između ostalog iz PU Bijeljina i MUP-a RS, stojite iza anonimnog portala
očigledno napravljenog sa ciljem mog zastrašivanja kao novinara istraživača (u čemu niko neće uspjeti), a o tom portalu sam izvršila dvije prijave PU Bijeljina?
- Da li je PU Bijeljina podnijela izvještaj o tome OJT Bijeljina i kakve mjere će biti preduzete?
- U vezi pomenutog anonimnog portala (u pripremi je krivična prijava Republičkom tužilaštva, jer lično, kao vlasnik portala zoricakusmuk.info, ne vjerujem u pravično postupanje kada sam ja lično u pitanju (u vezi Vaših ataka na mene protiv Vas sam podnijela disciplinsku prijavu VSTS i obavijestila više domaćih i međunarodnih institucija)
- Ukoliko nemate veze sa pomenutim portalom, kako se na tom portalu pojavljuju tačne informacije o mom izjašnjenju u vezi predmeta Velibor Milošević, jer sam izjavu da ne tražim krivično gonjenje Velibora Miloševića dala tužiocu Sabini Husejnagić!!! Logično je da je neko od vas dvije jedini imao tu informaciju, koja je brzopotezno objavljena na portalu

 

online