Slavenko Ristić donirao opremu za FK „Ilićka 01“ iz Brčkog :: zoricakusmuk.info ::

Slavenko Ristić donirao opremu za FK „Ilićka 01“ iz Brčkog


Većinski vlasnik Tehničkog remonta Bratunac Slavenko Ristić donirao je dresove i sportsku opremu u vrijednosti od 1.500 konvertibilnih maraka kadetima Fudbalskog kluba „Ilićka 01“ iz Brčkog, a predsjednik ovog kluba Dalibor Šarenac rekao je da su ovakve pomoći od velikog značaja i da ih članovi uprave usmjeravaju ka jačanju omladinskog pogona kojem se pridaje velika pažnja.
- Naš klub okuplja oko tri stotine djece u različitim uzrastima i mnogo nam znači kada možemo da uložimo sredstva u novu opremu koja je neophodna za profesionalniji rad. Pomoć koju dobijamo od države dovoljna je da pokrije pedeset odsto potreba Kluba i zato su nam ljudi dobre volje, poput privrednika Slavenka Ristića, od velikog značaja. Vidimo da Tehnički remont Bratunac pomaže i druge sportske kolektive širom Republike Srpske i to je za pohvalu – izjavio je Šarenac.
Privrednik Slavenko Ristić istakao je da bi društvena odgovornost svih preduzeća u Republici Srpskoj i BiH trebalo da bude na višem nivou i da je ulaganje u sport i omladinu – ulaganje u budućnost.
- I Tehnički remont Bratunac, kao i bijeljinski „Elvako MetPro“čiji sam vlasnik, godinama izdvajaju sredstva za pomoć pojedincima, udruženjima i sportskim kolektivima, jer želimo da budemo oslonac onima koji vjeruju da će se trud i rad isplatiti u životu – naglasio je Ristić.

 

online