Kako se zapošljavaju djeca visokih funkcionera u Bijeljini - u ovom slučaju sin Olge Pantić, glavnog okružnog tužioca Okružnog tužilaštva Bijeljina :: zoricakusmuk.info ::

Kako se zapošljavaju djeca visokih funkcionera u Bijeljini - u ovom slučaju sin Olge Pantić, glavnog okružnog tužioca Okružnog tužilaštva Bijeljina


Olga Pantić, glavni okružni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina, obzirom da obavlja visoku pravosudnu funkciju, te bi ona trebalo da bude oličenje za pravdu i poštovanje zakonskih propisa, trebalo bi da javnosti objasni na koji način ona sa svoje funkcije, koju očigledno zloupotrebljava, već dugo pokušava da riješi problem zaposlenja sina Milana Blagojevića iz prvog braka sa Draganom (Dragomirom) Blagojevićem, koji se dovodi u vezu sa kriminalnim miljeom. 
 
Sin Milan već je radio bez konkursa u nekim državnim firmama u Bijeljini, kao i sada, a Olga neka saopšti u kojoj?!
 
Mi znamo, ali bi bio red da to ona sama saopšti i kako i kojim je političkim vezama to omogućila. 
 
Milan Blagojević je, prije sadašnjeg radnog mjesta radio u Inspektoratu, gdje su mu namještali čak šefovsko mjesto. 
 
Međutim, kada je određena bliska Olgina ekipa saznala da imam dokaze o namještanju tog konkursa, Milan je odmah napustio Inspektorat. 
 
Mama Olga želi da riješi sinu posao na neodređeno vrijeme, očigledno bez konkursa. A i to je “normalno” danas ako vam je neko od roditelja visoki funkcioner, a u ovom slučaju mama glavni okružni tužilac. 
 
Kakav otac - takav sin

 
Supruga Milana Blagojevića je pobjegla u Srbiju zbog porodičnog nasilja (o čemu prilažemo dokaz, ali o ovom slučaju policija nije saopštila ni slovo, a i kao da je to teško bilo spriječiti kada je Olga ujna Igoru Kapikulu - visokom funkcioneru PU Bijeljina. 

 
Milanov tata Dragan (Dragomir) Blagojević osuđen je zbog porodičnog nasilja (a u posjedu smo presude od strane Osnovnog suda Bijeljina) 

Geni su čudo!!!
 
Za gospodu Olgu još imamo niz pitanja, ali ovo je dosta za početak…

 

online