Ulaznice za Srpska open puštene u prodaju :: zoricakusmuk.info ::

Ulaznice za Srpska open puštene u prodaju


Ulaznice za teniski turnir Srpska open danas su puštene u onlajn prodaju.

Svi zainteresovani koji žele da nabave vrijedan komadić papira mogu to da učine preko zvaničnog sajta turnira www.srpskaopen.org.

Karte se prodaju po danima, najjeftinije su za početak turnira. Za prvi dan turnira cijena ulaznice će biti 13 KM, a za drugi dan 17 i 26 KM. Ulaznice za srijedu i četvrtak (19. i 20. april.) će biti 34 i 43KM. Oni koji budu željeli da gledaju mečeve u petak moraće da plate 43 i 51 KM.

Dok za subotu i nedjelju, polufinalne i finalne dane turnira karte najskuplje. Za polufinale će koštati 51 i 60 KM, a za finale 68 i 77 KM.

Karte će biti dostupne za kupovinu za svaki pojedninačni dan.

Prije početka turnira ulaznice će biti dostupne za kupovinu i u agenciji Stars&More u Jevrejskoj ulici u Banjaluci, te na svim Ticket Vision prodajnim mjestima u Srbiji.

Takođe, studenti koji na uvid pokažu indeks će imati popust od 20 odsto, a popust će imati i djeca do 10 godina uz pokazanu đačku knjižicu. Djeci ispod pet godina biće dozvoljen ulazak samo u Fan zonu, dok je djeci od pet do 12 godina dozvoljen ulazak na mečeve uz adekvatnu ulaznicu i pratnju roditelja.

Za kupovinu karte za navijačko selo potrebno je izdvojiti 5 KM.

Ulaz u navijačko selo za djecu ispod 10 godina je besplatan.

Ulaznica za centralni teren podrazumijeva pristup svim terenima koji se nalaze u okviru kompleksa.

Nezavisne

 

online