Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić darovao komentatora iz Bijeljine Mladena Stojanovića :: zoricakusmuk.info ::

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić darovao komentatora iz Bijeljine Mladena Stojanovića


Prije dva dana je završeno Svjetsko prvenstvo u fudbalu finalnom utakmicom između reprezentacija Francuske i Argentine.
 
Proteklih skoro mjesec dana pratili smo sa velikim interesovanjem dešavanja iz Katara. Međutim, fokus javnosti nerijetko je bio usmjeren na naš region.
 
Već smo pisali o paranoičnim prijetnjama upućenim od strane navijača Hrvatske sportskom komentatoru Arene Sport iz Bijeljine Mladenu Stojanoviću.
 
Izgleda da je o ovim prijetnjama nešto čuo i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je za razliku od hrvatskih navijača, bio prezadovoljan kako je Stojanović komentarisao utakmice.
 
Predsjednik Vučić je u želji da izrazi zadovojstvo i podršku  njegovim načinom rada, odlučio da Stojanoviću daruje vrijedne poklone.


 
Jedan dio sadržaja u kesi punoj darova smo imali priliku da vidimo i moramo priznati da se radi o zaista vrijednim stvarima.
 
Stojanović nije želio da otkriva baš sve što je dobio od predsjednika Srbije.


 

-Zahvaljujem predsjedniku Vučiću, pokazao je širinu i kvalitet ličnosti. Međutim, daleko više od poklona me obradovao njegov telefonski poziv. Izrazio je zadovoljstvo načinom kojim sam komentarisao utakmice sa Mundijala u Kataru. Dokazao je da je gospodin. Šmelekerski, nema šta. Želim da predsjedniku Srbije zahvalim na podršci. Inače na kraju razgovora mi je rekao da pozdravim sve u Bijeljini - rekao je Stojanović.Mladen Stojanović ponovo nije želio da komentariše veliki broj prijetnji upućenih njemu putem društvenih mreža a koje su stizale od navijača Hrvatske reprezentacije.
 
Međutim, ostaje nejasno i pomalo zagonetno zašto ni jedno novinarsko udruženje iz Republike Srpske nije regovalo i stalo u zaštitu poznatog sportskog komentatora iz Bijeljine.
 
Ali zato je predsjednik Aleksandar Vučić pokazao da brine o svemu.
 
Stojanović je tokom Mundijala u Kataru za TV Arena Sport Srbija komentarisao sedam utakmica. Uz pet u kojima je nastupila Hrvatska, uključujući polu-finale protiv Argentine, radio je još mečeve Francuska-Danska i Portugal-Urugvaj.
 

 

online