Ljubiša Petrović o kontroli upravnog inspektora u Gradskoj upravi - gradonačelnik ni danas ne zna tačan broj zaposlenih u Gradskoj upravi kao ni broj koliko ih je bilo kada je stupio na ovu funkciju :: zoricakusmuk.info ::

Ljubiša Petrović o kontroli upravnog inspektora u Gradskoj upravi - gradonačelnik ni danas ne zna tačan broj zaposlenih u Gradskoj upravi kao ni broj koliko ih je bilo kada je stupio na ovu funkciju


Nismo dobili nikakav papir iz resornog ministarstva o kontroli upravnog inspektora u Gradskoj upravi, izjavio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović koji ni danas nije znao broj zaposlenih u Gradskoj upravi niti koliko ih je bilo kada je prije dvije godine stupio na ovu funkciju.
 
Na naše pitanje o kontroli upravnog inspektora, o čemu smo prvi pisali, Ljubiša Petrović je rekao da će Gradska uprava postupiti u skladu sa smjernicama inspekcije, ali da to još nije stiglo u Gradsku upravu.
 
Na pitanje da li je normalno da on ne zna, po drugi put, tačan broj zaposlenih trenutno  i koliko ih bilo kada je stupio na funkciju, Petrović je rekao da ne želi da iznosi podatke jer ih ne zna tačno i da ne želi da da neprecizan podatak.
 

“Inspekcija radi svoj dio posao. Kao što je i ranije nalagala, mi smo sve poštovali. Ako inspekcija nešto naloži, mi ćemo se dalje isto ophoditi prema tim uputstvima”,  istakao je Petrović.
 
Na naše pitanje zašto dugo čekamo na odgovor iz Gradske uprave o broju zaposlenih, a u skladu sa Zakonom o slobodnom pristupu informacijama, Petrović je rekao da će naš portal, kao i svaki mediji, dobiti tražene odgovore.

 
Još nas je kritikovao da je nemoguće da dugo čekamo odgovor. Evo i datum našeg upita u Gradsku upravu tako da mi ipak imamo i dokaz o tom datumu, a odgovora i dalje nema, a to je skoro mjesec dana.
 

“Moram vas ispraviti u ovom dijelu pitanja da čekate odgovor 20 do 30 dana jer je kontrola počela prije 10 do maksimalno 15 dana”, naglasio je Petrović.
 
E riječi Ljubiše Petrovića nisu podudarne sa dokumentom iz resornog ministarstva o datumu kontrole upravnog inspektora, jer smo mi dobili odgovor o završetku kontrole o čemu svjedoči dokument iz resornog ministarstva koji objavljujemo. 
Uputio nam je i kritiku da pitanja o broju zaposlenih nećemo postaviti u drugim preduzećima. Možda on zna više od nas, šta ćemo i koga pitati!?!?!?
 
Ljubiša Petrović je najavio uskoro Javni konkurs o zapošljavanju, ističući da nam je dao “ekskluzivu” u vezi zapošljavanja.


Naši predhodni tekstovi o kontroli upravnog inspektora u Gradskoj kući na sledećim linkovima:

U Gradskoj upravi upravni inspektor “češlja” papire o zapošljavanju novih radnika za koje se na godišnjem nivou izdvaja oko dva miliona KM :: Zorica Kusmuk ::

ZAVRŠENA KONTROLA UPRAVNOG INSPEKTORA U GRADSKOJ UPRAVI BIJELJINA - 23 TROJE IZ GRADSKE KUĆE OSTAJU BEZ POSLA :: Zorica Kusmuk ::
 

 

online