"TO NIJE DANKA, TO SAM JA SA ĆERKOM" Austrijski sajt tvrdi da je našao ženu sa snimka u Beču :: zoricakusmuk.info ::

"TO NIJE DANKA, TO SAM JA SA ĆERKOM" Austrijski sajt tvrdi da je našao ženu sa snimka u Beču


Austrijski sajt "Kosmo" tvrdi da je locirao jednu od dvije žene koja se pojavljuje na snimku iz Beča na kojem se vide dvije žene sa djevojčicom koja liči na nestalu Danku Ilić.
 
Ta žena, Rumunka, tvrdi da na snimku nije Danka, već njena ćerkica, a "Kosmo" navodi da su ova najnovija saznanja dostavili austrijskoj policiji.

„Što da vam kažem? Od nedjelje sam u paklu. Bila sam u Welsu kada sam tokom noći dobila nekoliko poruka da se na svim društvenim mrežama, na televizijama u Rumuniji i Srbiji, širi video s mojim licem i da me traže zbog nestalog djeteta. Odmah sam u nedjelju otišla u policiju u Welsu i tražila pomoć, ali su me poslali kući i savjetovali mi da se javim policiji u Beču u svom okrugu. Juče sam otišla u policiju u 21. okrug, tražila sam da mi pomognu i zaštite me, zaštite moje dijete i moju majku. Upravo su me poslali kući. Danas je situacija postala alarmantna jer je moje lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima. Bila sam jako uplašena, nisam znala što da radim, obuzeo me strah da ću ostati bez posla”, rekla je za Kosmo ACS.
Ovaj austrijski portal navodi i da je razgovor s ACS bio vrlo emotivan i težak jer je bila u strašnom stanju šoka.


Samo razmišlja o tome što se moglo dogoditi da su je prepoznali na ulici i pozvali policiju.

Najviše stresa proživljava kada razmišlja o tome što bi bilo da se ovako nešto dogodilo dok je s djetetom.

 
Kosmo.at

 

online