Brnabićeva: Moja ostavka je na stolu; Trudila sam se da obavljam posao na najbolji način :: zoricakusmuk.info ::

Brnabićeva: Moja ostavka je na stolu; Trudila sam se da obavljam posao na najbolji način


Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras u obraćanju građanima, u prisustvu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, da se trudila da svoj posao obavlja na najbolji način i da je ponosna na ono što je urađeno.

- Ne mislim da je sve bilo savršeno, ali smo dali sve od sebe i borili se i mislim da imamo rezultate sa kojima svako od nas, ali i svako pojedinačno svako od naših građana, ako je iskren i objektivan, ipak, može da se ponosi - naglasila je Brnabićeva.

Istakla je da su rezultati jasni i da Srbija nikada nije tako napredovala.

Brnabićeva je napomenula da je to njen treći mandat u vladi i da je naporno radila i davala sebe u tom poslu.

Reći ću da je jedan od mojih najvećih legata elektronska uprava - rekla je Brnabićeva i dodala da je jedino Vučić verovao u digitalizaciju u vreme kada je Srbija ušla u to.

- Tragedija i monstruozni zločini koji su se dogodili 3. i 4. maja šokirali su nas, duboko nas ljudski pogodili i pomjerili i zaista duboko promijenili i mislim da ova zemlja, ni svako od nas pojedinačno, nakon tih tragedija, nikada više neće biti isti kao prije tog 3. maja - rekla je ona i još jednom izrazila najdublje saučešće.

Istakla je da je Vlada Srbije sa predsjednikom Srbije radila zajedno i da su usvojili mjere kako bi djeca bila bezbjednija i da bismo imali bezbjednije društvo.

Istakla je da je "njena ostavka na stolu".

- Uvijek sam spremna da podnesem ostavku, ali kada se društvo nalazi u krizi jedini je način razgovor, a oni ne žele razgovor. Spremna sam i računajte da moju ostavklu imate je na stolu, smatram da su izlaz iz krize parlamentarni izbori do kraja godine, ostavljam predsedniku Republike Srbije da donese odluku - navela je Brnabićeva.

RTRS


 

online