Novak na Vimbldonu: Vrlo je moguće... :: zoricakusmuk.info ::

Novak na Vimbldonu: Vrlo je moguće...


Vrlo je moguće da se Novak pojavi na Vimbldonu, rekao je američki teniser Tejlor Fric koji je prije tri godine imao istu povredu kao i srpski teniser.

Amerikanac je istakao da ga je Novak kontaktirao i pitao kako se oporavio tako brzo. Fric se tada operisao poslije Rolan Garosa i onda se pojavio na trećem gren slemu sezone. Dakle, tri sedmice poslije operacije je bio spreman za igru, što daje nadu da će najvećeg svih vremena gledati u Londonu. 

„Vrlo je moguće da se Novak pojavi na Vimbldonu. Imao sam isti problem kao i on i uspio sam da se oporavim za tri nedjelje i zaigram u Londonu“, rekao je Amerikanac i dodao:

„To je rutinski zahvat. Praktično vrlo brzo možete da trenirate punom snagom. Najveći problem je otok i kojom se brzinom on povlači. Rekao sam Novaku šta sam ja radio na terapijama“.

On je dodao da između njegove i Novakove situacije postoji bitna razlika.

„Ja sam na Vimbldon otišao sa željom da prođem par kola, znao sam da nemam šanse da idem daleko. Što se Novaka tiče tu je situacija drugačija. On će igrati samo pod uslovom da postoje šanse da ga osvoji. Nisam siguran da je to moguće“, zaključio je Fric, prenosi Sport Klub.

Tanjug

 

online