Oglasio se Đoković: Ko će zamijeniti Ivaniševića :: zoricakusmuk.info ::

Oglasio se Đoković: Ko će zamijeniti Ivaniševića


Goran je pre svega moj i prijatelj moje porodice za života. Posle šest godina pisanja istorije došlo je do zasićenja, odlučili smo da završimo saradnju, ali još nemam ideju ko će ga zameniti, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković, dan nakon razlaza sa trnerom Goranom Ivaniševićem.
 
Đoković je sinoć u beogradskom Domu omladine prisustvovao premijeri filma o Nikoli Piliću "Legenda", u čijoj je trenerskoj Akademiji u Minhenu proveo važan deo karijere.
 
"Rastali smo se pozitivno, došlo je do tačke zasićenja, posle šest godina pisanja istorije, osvojili smo brojne titule, prošli smo kroz siro i rešeto, deportaciju, diskvalifikaciju, prilično neprijatno, ali uvek je bio tu za mene i imao je ljudski odnos prema meni", rekao je Đoković novinarima u Beogradu.
 
Ljudske vrednosti su uvek iznad svega, zbog tog odnosa i hemije došao je i rezultat, naglasio je Đoković.
 
"Njemu sve najbolje želim, a što se tiče naredne etape, još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će to neko uopšte da bude. Uvek sam imao trenere uz sebe, ali svakako da će javnost biti blagovremeno obaveštena", poručio je Đoković.

Srpska Info

 

online