BESPLATNA ŠKOLA BOKSA ZA NOVE ČLANOVE U RENOVIRANOJ SALI BOKSERSKOG KLUBA RADNIK :: zoricakusmuk.info ::

BESPLATNA ŠKOLA BOKSA ZA NOVE ČLANOVE U RENOVIRANOJ SALI BOKSERSKOG KLUBA RADNIK


Bokserski klub “Radnik” čuvar bokserske tradicije
u Bijeljini, Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.
Bokserski klub “Radnik” iz Bijeljine održava kontinuitet I tradiciju postojanja boksa kako olimpijskog sporta, tako borilačkog sporta, te vještinu za samoodbranu na ovim prostorima, prenošenjem znanja I škole boksa sa generacije na generaciju.
Mnogo je generacija sportista stasalo I prošlo kroz Radnikovu salu, koja je početkom ove godine I renovirana I obnovljena, čime su se poboljšali uslovi za obavljanje treninga, kako sa takmičarima, tako i sa najmlađim uzrastima I rekreativcima.
Ponosni na rezultate decenijama unazad na lokalnim I međunarodnim takmičenjima, ali I na bivše polaznike Radnikove škole boksa, koji danas ostvaruju značajne rezultate na svjetskom nivou u olimpijskom, ali I profesionalnom boksu, iz Radnika ističu da su vrata otvorena za sve one koji bi voljeli da ovladaju ovom vještinom, da grade sportsku karijeru i ime, da se sklone sa ulice I ostave telefone, te se posvete svom zdravlju, psihofizičkom razvoju I jačanju. Zbog toga smo odlučili da poklonimo polaznicima besplatnu članarinu prvih mjesec dana.
Za mlađe uzraste I rekreativce bilo kog uzrasta se treninzi održavaju ponedeljkom, srijedom I petkom u 19h.
Glavni trener je najtrofejniji Radnikov bokser uistoriji bijeljinskog boksa, teškaš, miljenik bijeljinske publike, Dašo Simeunović, koji je ujedno I profesor fizičkog vaspitanja.
Pomoćni treneri Bato Simeunović, te braća Tomić.
Ovim putem želimo da se zahvalimo sponzorima koji nam pomažu u ostvarivanju ciljeva a to su: Autoputevi Republike Srpske, Mihajlović invest, Autoshop company, restoran Zlatni Pehar, Defensio Armament solutions.

 

online