Novak Đoković pokreće novi biznis :: zoricakusmuk.info ::

Novak Đoković pokreće novi biznis


Novak Đoković je poslije osvajanja Završnog Mastersa u Torinu najavio da pokreće novi biznis - proizvodnju i prodaju svog sportskog pića. Prema njegovim riječima, plan je da sve krene početkom sledeće sezone, od Australijan opena na početku 2024.
 
"Mogu da dam i neku blagu meku najavu onoga što ćete vidjeti u Australiji. Tu ću otpočeti novi biznis koji ću promovisati za vrijeme turnira tamo. U pitanju je novo sportsko piće, moje hidrataciono, sa tim ću krenuti. Brend će obuhvatati mnogo različitih proizvoda u oblasti zdravlja i velnesa i tome se radujem", rekao je Novak.
 
Novak je na veoma posećenoj konferenciji za novinare posle finala govorio o raznim temama i bio je sjajno raspoložen nakon istorijskog uspeha i osvajanja rekordne, sedme titule na posljednjem Mastersu u sezoni. Uz titulu, Đoković će u ponedjeljak otići iz Italije i sa ogromnom, višemilionskom zaradom od istorijskog uspjeha.
 
Đoković neće otići na odmor poslije naporne sedmice, već će se priključiti Dejvis kup reprezentaciji u Španiji, gdje će od četvrtka igrati u završnici prestižnog i reformisanog turnira nacionalnih timova, sa planom da i tamo vodi svoj tim do uspjeha, a da potom ode na pauzu od mjesec dana, tokom koje će se odmoriti od 2023. i pripremati za nove izazove u 2024.

Nezavisne

 

online