Poruka za gradonačelnika Ljubišu Petrovića - Čije on SDS-ovac  ili?! :: zoricakusmuk.info ::

Poruka za gradonačelnika Ljubišu Petrovića - Čije on SDS-ovac  ili?!


Mnoge je već razočarao, a nije se ni odomaćio u fotelji pokojnog Miće Mićića


Gradonačelnik Ljubiša Petrović, umjesto što se slika sa domaćim životinjama, trebalo bi ispoštuje svoje riječi da je legalista!. Da objasni zašto je želio tako olako dati “nekima” mjesto načelnika za urbanizam, pravdajući se svojima iz SDS-a da je to “nebitno mjesto”. Pa su mu prijetili njegovi riječima “da li je normalan i šta radi”. Zašto se ne slika pored objekata koji u Semberiji rade 24 časa i o čemu sam ga lično obavijestila. Zašto ćuti o tome!


Čije on čovjek, SDS-a ili?! Kome je narod dao povjerenje vrlo brzo će se saznati!
Na sjednici Kriznog štaba, Ratomir Draganić upoznao je gradonačelnika Petrovića o aktivnostima komunalnih policajaca, između dva održana štaba. Draganić je rekao Petroviću u vezi sa ovim problemom /o kojem sam lično ja obavijestila Petrovića/ te mu rekao da Komunalna policija kontroliše ugostiteljske objekte, a kladionice inspekcija Grada Bijeljina i Republička inspekcija. Portal zoricakusmuk.info poručuje Petroviću da bi trebalo da pokaže da zakon mora da važi za sve, i da su svi ravnopravni, kada već uporno priča o legalnosti i da je legalista. To građanima treba da pokaže djelima, a ne riječima.
Rad Komunalne policije u vrijeme korone zakonski propisan
Poznato je da je zakonski određeno da je nadležnost Komumalne policije za rad ugostiteljskih objekata do 22.00 časa, a poslije Policijske uprave, i za ugostiteljske, ali i za kladionice.
U Bijeljini je opštepoznato da imamo “povlaštene” i da ih štiti policija. O ovome uz argumentovanu dokumentaciju obavijestila sam gradonačelnika, policija je neke stvari pokušala prikriti ali ja imam dokaze i video snimke svega!!! Uskoro više o ovoj temi. Molim Vas za strpljenje do tada! Nemojte mi dodatnim pitanjima remetiti istraživački novinarski rad, jer nemam vremena za bespotrebne diskusije. Hvala na razumijevanju!

 

online