Top 5 destinacija za doček Nove godine :: zoricakusmuk.info ::

Top 5 destinacija za doček Nove godine


Novogodišnja noć se bliži i mnogi traže savršeno mesto gde će ovaj jedinstven događaj provesti sa dragim osobama.

Veliki je broj svjetski poznatih destinacija koje se bore za mejsto među najzanimljivijima. Evropa prednjači sa ponudom pristupačnih destinacija za Doček Nove godine.

Izdvajamo 5 top destinacija za najluđu noć u godini.

1.) Istanbul

Grad koji spaja istok i zapad, Evropu i Aziju, svojom raskošnom kulturnom ostavštinom nikad ne prestaje da oduševljava, pa ni u novogodošnjoj noći.

2.) Rim

Iz Rima je nastala jedna od najmoćnijih država u istoriji, a koja je oblikovala svijet kakav danas postoji. Grad kulture, izuzetne istorije koji godišnje posjeti na hiljade ljudi iz čitavog sveta. U njemu je zabava i uživanje zagarantovano, a vreme ispunjeno od jutra do kasnih večernjih sati.

3.) Pariz

Glavni grad Francuske je poznat širom svijeta kao "grad ljubavi", pa je to jedna od najboljih destinacija za doček Nove godine za parove uz romantičnu atmosferu i raskošnu božićnu rasvjetu. Ajfelov toranj, Luvr, Versaj, Sena, mostovi Pariza… samo su neke od znamenitosti u kojima ćete uživati tokom boravka.

4.) Amsterdam

Grad nezaboravnog provoda svakako je Amsterdam. Zadovoljstvo komfornijeg puta uz avionski prevoz, takse, hotelski smeštaj u gradu gde se prepliću sloboda, tolerancija i red. Doček Nove godine u Amsterdamu podrazumeva nekoliko dešavanja na glavnim gradskim trgovima ali i u restoranima, pabovima i kafićima. Ovaj grad nudi za svakoga po nešto.

5.) Milano

Italija je naša omiljena zemlja koju često posećujemo tokom godine. Na kraju 2023. godine vraćamo se Milanu sa posebnim zadovoljstvom. Mnogo je načina da organizujete svoje putovanje, piše ona.rs.

​Nezavisne

 

online