Crni medvjed upao u pekaru i poslužio se sa 60 kolača :: zoricakusmuk.info ::

Crni medvjed upao u pekaru i poslužio se sa 60 kolača


Crni medved upao je u jednu pekaru u američkoj saveznoj državi Konektikat i poslužio se sa 60 kolača.Radnici pekare su bili preplašeni i pobjegli su iz prostorije u koju je upao medvjed, prenosi Gardijan. Radnici pekare u gradiću Ejvonu u državi Konektikat utovarivali su u srijedu kolače u kombi za isporuke kada se pojavio medvjed. Životinja je napala prvog ko se našao na putu, a potom odvukla kontejner sa 60 kolača iz pekare na obližnji parking. Medvjed lopov je umakao prije dolaska policije i službenika iz Odjeljenja za energetiku i zaštitu životne sredine Konektikata. U Konektikatu živi od 1.000 do 1.200 crnih medvjeda, navodi se u evidenciji zvanične agencije za zaštitu životne sredine. Tokom prošle godine medvjedi su viđeni u 158 od 169 gradova u državi Konektikat na istoku SAD.

Radnici pekare su bili preplašeni i pobjegli su iz prostorije u koju je upao medvjed, prenosi Gardijan.

Radnici pekare u gradiću Ejvonu u državi Konektikat utovarivali su u srijedu kolače u kombi za isporuke kada se pojavio medvjed.

Životinja je napala prvog ko se našao na putu, a potom odvukla kontejner sa 60 kolača iz pekare na obližnji parking.

Medvjed lopov je umakao prije dolaska policije i službenika iz Odjeljenja za energetiku i zaštitu životne sredine Konektikata.

U Konektikatu živi od 1.000 do 1.200 crnih medvjeda, navodi se u evidenciji zvanične agencije za zaštitu životne sredine.

Tokom prošle godine medvjedi su viđeni u 158 od 169 gradova u državi Konektikat na istoku SAD.

Tanjug

 

online