Milan Novitović optužio sadašnjeg v.d. direktora RUC-a Borisa Trninića da je počinio krivično djelo, da stranački zapošljava u RUC, da vrši mobing i zloupotrebljava službeni položaj :: zoricakusmuk.info ::

Milan Novitović optužio sadašnjeg v.d. direktora RUCZ-a Borisa Trninića da je počinio krivično djelo, da stranački zapošljava u RUCZ, da vrši mobing i zloupotrebljava službeni položaj


Milan Novitović je odlukom Vlade RS imenovan na funkciju v.d. zamjenika direktora RUCZ-a, nakon što je podnio ostavku na mjesto direktora RUCZ-a iz privatnih razloga. 
Trninić je kadar Nešićevog DNS-a, stranke koja ima sve veće apetite kada su u pitanju bitne funkcije u RS. Isti slučaj je i sa bijeljinskim “Orlom” gdje radnici već dugo ne dozvoljavaju kadru DNS-a Mladenu Saviću da preuzme mjesto direktora i pored odluke Vlade RS o njegovom imenovanju!

“Evo, javno pitam, Borisa  Trninića, ko mu je službeni vozač, i da li je to otac njegove supruge. Da li kao portir, na ugovoru o delu radi ujak narodne poslanice Nikoline Šljivić. Ko koristi službenu Toyotu, da li je nezakonito, na nepopunjeno radno mjesto u Bijeljini zaposlen Branislav Dragićević. Da li je tačno da ste 2. januara doneli protivzakonit Pravilnik o platama, da li je tačno  da niste obavestili Vladu RS i od iste dobili saglasnost za put u Amerku, da li je tačno da trenutno upravom ne rukovoditi Vi, već službenici Ministarstva bezbjednosti iz Sarajeva, da li je tačno da ste mimo odluke Vlade Republike Srpske tražili imenovanje drugih lica i da ste Vi, a ne Vlada zaduženi za imenovanje zamenika direktora”, izjavio je Novitović za naš portal.

 

online