U završnoj fazi istraga o ubistvu inspektora Nenada Markovića :: zoricakusmuk.info ::

U završnoj fazi istraga o ubistvu inspektora Nenada Markovića


Inspektor Policijske uprave Bijeljina Nenad Marković ubijen je dok je bio na dužnosti u noći 01/02.10.2023. godine iz vatrenog oružja u Bijeljini.
“U vezi sa Vašim upitom u predmetu ubistva inspektora Nenada Markovića, isti je u završnoj fazi istrage, a po donošenju konačne tužilačke odluke javnost će biti upoznata o istoj i svim detaljima”, potvrdila je za naš portal Dušica Radovanović Grubač, saradnik i službenik za odnose sa javnošću Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koje vodi istragu o ovom slučaju.
Jelena Marković, supruga stradalog policijskog službenika Nenada Markovića iz Bijeljine danas je sa sinom Lazarom primila medalju "Zasluga za narod" , kojom je posthumno odlikovan Marković povodom 9. januara, Dana Republike Srpske.
Iza njega je ostala ožalošćena parodica i brojne kolege sa kojima je radio 15 godina, a za svoj rad je dva puta pohvaljivan.
Rođen je 1985. godine u LJubljani, osnovnu i srednju školu završio je u Bijeljini, a Visoku školu unutrašnjih poslova 2008. godine u Banjaluci.

 

online