Nekoliko gradova u Srpskoj organizuje doček 2024. na otvorenom :: zoricakusmuk.info ::

Nekoliko gradova u Srpskoj organizuje doček 2024. na otvorenom


U nekoliko lokalnih zajednica u Srpskoj biće organizovan doček 2024. godine na otvorenom, uz nastupe poznatih izvođača i bogat prateći program.
 
Tako će u najvećem gradu Srpske građane u Novu godinu uvesti poznati pjevač Željko Samrdžić, a sutradan odnosno  za "reprizu" nastupiće Lepa Brena.
 
Takođe, u Banjaluci će biti organizovana i proslava Nove godine za one najmađe, koji će u nedelju uz prigodan progam proslaviti ulazak u novu 2024. godinu.
 
Pored dočeka na otvorenom u Banjaluci je organizovan i doček u mnogobrojnim kafićima i restoranima, a dnevne žurke počinju već od 30. decembra.
 
"Ove godine ja i prijatelji smo odlučlili da u Novu godinu uđemo svi zajedno na koncertu Željka Samradžića u Banjaluci. Prethodnih godina smo uvijek bili u nekom od kafića, ali ove godine je to ipak na otvorenom", kazala ja Sandra S. iz Banjaluke.
 
Za doček Nove godine u Trebinju će nastupiti "OK bend", dok će u petak, 29. decembra, biti organizovan doček dječije Nove godine, biće priređeni mini-koncerti domaćih izvođača.
 
Progam se u Trebinju nastvalja  se i  u ponedjeljak, 1. januara, od 12 časova u Dučićevoj ulici  gdje će biti priređen koncert Ansambla nacionalnih igara "Jovan Dučić", dok će u 13 časova nastupiti izvođač Adi.
 
Dobojlije će na dočeku međunarodne Nove godine uživati uz muzičare Igora Vukojevića i Nedu Petrušić.
 
Grad Prijedor organizuje doček Nove godine na otvorenom, a Prijedorčane će zabavljati di-džej Marko Kralj i grupa "Legende", a program novogodišnje noći počeće u 20 časova na Trgu majora Zorana Karlice.
 
Grupa "Zana" nastupiće na gradskom trgu u Bijeljini za doček Nove 2024. godine, prethodne je najavljeno iz Gradske uprave Biljeljina.
 
Preostale opštine i gradovi u Srpskoj neće imati doček na otvorenom, ali svaka od njih je za građane ali i brojene turisite pripremila bogat sadržaj u mnogobrojinim kafićima i restoranima.

Nezavisne

 

online