PROČITAJTE OBAVEZNO SKANDALOZNU IZJAVU sina glavne okružne tužiteljice OJT Bijeljina u kojoj se jasno vidi mržnja ove porodice ka meni lično i priznanje da je to 11. dolazak policije! :: zoricakusmuk.info ::

PROČITAJTE OBAVEZNO SKANDALOZNU IZJAVU sina glavne okružne tužiteljice OJT Bijeljina u kojoj se jasno vidi mržnja ove porodice ka meni lično i priznanje da je to 11. dolazak policije!


Skandalozno priznanje Milana Blagojevića, sina glavne okružne tužiteljice Bijeljina - Advokat Duško Tomić zatražiće sve policijske izvještaje o nasilju nad Milicom Blagojević.
Milan Blagojević, pred tužiocem Murizom
Šabićem, izjavio je, na okolnosti prošlonedjeljnog nasilja u porodici između njega i Milice pred njihovim dvogodišnjim sinom, da je to 11. dolazak policije.
Duško Tomić, advokat Milice Blagojević, izjavio je da će tražiti od PU Bijeljina svih deset policijskih izvještaja o kojima je sam posvjedočio upravo Milan Blagojević.
“Ovde postoje ozbiljne indicije da su izvještaji skrivani od strane policije ili OJT Bijeljina. Da ne prejudiciram, oglasiću se čim vidim tih deset izvještaja”, izjavio je Tomić, kojem je Milica Blagojević dala punomoć za zastupanje ne samo pred pravosudnim institucijama BiH nego i međunarodnim.
U istoj izjavi, Milan iznosi laž da je Milica Blagojević poznavala Duška Tomića, jer sam ga ja lično te noći pozvala da dođe u hitnu gdje je Milica pregledana i tu su se prvi put sreli i upoznali!
Iz ove izjave (objavljujemo samo jednu stranicu da se ne bi pogrešno protumačilo kao uticaj na istragu) nego u cilju istine i svega onoga što je 99 posto zataškano.
U vezi zapošljavanja Milana Blagojevića, koji me pominje u izjavi pred tužiocem,
svi pokušaji njegovog zaposlenja bili su nezakoniti i to je razlog zbog čega su direktori odbijali da ga zaposle na neodređeno vrijeme, jer da je sve rađeno u skladu sa zakonom zašto bi se neko plašio novinara, u ovom slučaju mene!
Krucijalno pitanje kako je Milan Blagojević mogao dobiti pozitivno ljekarsko uvjerenje s obzirom na dijagnozu koju ima!
Iz izjave Milana Blagojevića vidi se jasno kolika je mržnja njega, a samim tim i njegove majke Olge, glavne okružne tužiteljice OJT koje se oglasilo da vršim pritisak na rad ovog Tužilaštva.

Zašto danima ovo Tužilaštvo ne želi da da dokument mom advokatu Dušku Tomiću niti meni koliko ja to imam optužnica, za šta sam sve optuživana i koliko to ima istraga protiv mene kako to tvrdi OJT.
Gospođo Olga, čega se plašite - istine ili mi spremate neki novi montirani proces kao što ste to već jednom uradili i to na nezakonit dokaz!

 

online