Miroslav Milovanović: Zaustavimo mobing radnika Gradske uprave :: zoricakusmuk.info ::

Miroslav Milovanović: Zaustavimo mobing radnika Gradske uprave


Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Miroslav Milovanović izjavio je da je u posjedu protestne poruke stalno zaposlenih radnika Gradske uprave Bijeljine, u kojem radnici upozoravaju da ih savjetnici i saradnici gradonačelnika mobinguju i tjeraju da u kampanji rade za Ljubišu Petrovića.

– Radnici u poruci upozoravaju na neizdrživu situaciju i konstantan mobing kojem su izloženi i zbog kojeg se mnogima pogoršalo i zdravstveno stanje. Radnici tvrde da ih redom zovu saradnici i savjetnici Ljubiše Petrovića, da na njih vrše pritisak i da ih tjeraju da rade za Ljubišu u kampanji – rekao je Milovanović.

On je dodao da u poruci piše da stalno zaposleni radnici Gradske uprave samo žele da rade svoj posao i da nisu spremni da udovolje zahtjevima Ljubiše Petrovića.

Radnici tvrde da najgore prolaze oni momci i djevojke koji su u Gradsku upravu zaposleni na određeno vrijeme, koje je zaposlio zbog kampanje, jer po cijeli dan i noć moraju da rade na terenu i blate Ljubišine protivnike po društvenim mrežama – upozorio je Milovanović.

On je poručio da Ljubiša Petrović teško zloupotrebljava službeni položaj i da se tome mora stati na put.

Nakon opoziva pobrinućemo se da se ovakve stvari nikada više ne dešavaju radnicima Gradske uprave – zaključio je Milovanović.

 

online