Dodik: Srpski narod još jednom pokazao istinsku ljubav prema Srpskoj :: zoricakusmuk.info ::

Dodik: Srpski narod još jednom pokazao istinsku ljubav prema Srpskoj


Proteklu sedmicu obilježila je veličanstvena proslava Dana Republike Srpske, a srpski narod još jednom je pokazao istinsku i neupitnu ljubav prema svojoj Republici, svečano i dostojanstveno, onako kako ona to i zaslužuje, poručio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Dodik je na svom Instagram profilu podsjetio da je obilježavanje Dana Republike počelo u Banjaluci polaganjem vijenaca palim borcima, te dodjelom ordenja i priznanja prijateljima Srpske, nakon čega je održana svečana akademija.

- Najveću zahvalnost izrazili smo onima koji su dali život za Republiku Srpsku, ostavili trajni trag u njenom osnivanju i postojanju, ali i onima koji je svojim radom, talentom i postignućima promovišu na najljepši način - dodao je Dodik.

Navodeći da je ove godine uvedena još jedna lijepa praksa dodjele zlatnika bebama rođenim 9. januara, Dodik je istakao da je širom Srpske rođeno 17 djevojčica i 15 dječaka na dan rođenja Republike Srpske i da je to najljepši poklon koji je obogatio Republiku.

- Poželio sam im da ih prati sreća kroz život, da vole svoju zemlju i da zajedno s njom rastu, razvijaju se i postanu dobri ljudi - dodao je Dodik.

On je naglasio da je protekla sedmica bila puna emocija za koji vole Srpsku.

- Sedmica kada smo poslali poruku i da će se u godinama koje dolaze slaviti još ljepše i veličanstvenije, a oni kojima to smeta, neka i dalje lažu, izmišljaju i rade šta god žele. Mi znamo da smo na svojoj zemlji i u svojoj otadžbini, i zato ne damo Republiku, ne damo naš identitet i ne damo našu slobodu. Živjela Republika Srpska! - poručio je Dodik.

RTRS

 

online