Vasilije Perić: SDS je jak i nesalomljiv :: zoricakusmuk.info ::

Vasilije Perić: SDS je jak i nesalomljiv


U najdramatičnijim vremenima za naš rod, u tadašnjoj BiH, Srpska demokratska stranka je uspjela da nas povede i dovede, i do tako željene slobode i mira, ali i do institucionalno zaštićenih naših nacionalnih interesa, ovjenčanih i Dejtonskim mirovnim sporazumom, poručio je predsjednik OO SDS Ugljevik Vasilije Perić.
 
-To nije bilo ni lako ni jednostavno.I tada, kada su se drugi sklanjali, plašili ili kolebali SDS je bila jaka i nesalomljiva kao što je i danas-istakao je Perić.
 
Na današnjem novogodišnjem prijemu u prostorijama SDS-a u Ugljeviku okupio se veliki broj članova i simpatizera ove stranke.
 
Prijemu su prisustvovali i predsjednik OO SDS Lopare Rado Savić i Narodnik poslanik SDS-a u Skupštini Srpske Želimir Nešković.
 
-Od samog početka, SDS je vodio politiku srpskog jedinstva i sloge, držeći se besmrtnih riječi svetog vladike Nikolaja da  „Srbi treba da se slože, obože i umnože“.I primali smo u svoje redove, sve one koji u sebi nose ljubav prema svome rodu, bez obzira na neke razlike.I, od samog početka, smo prihvatali sve one koji su imali dobre namjere i dobre ideje i nikad nikoga nismo,ni na bilo koji način, primoravali da uzme našu knjižicu-rekao je Perić.
 
SDS u Ugljeviku, podsjetio je Perić, i danas se drži tih iskonskih principa po kome je nacionalna, ali i i te kako demokratska i tako vlada već duže od tri decenije u ovoj podmajevičkoj opštini.

 

online