Djeca bračnog para koji je skočio sa zgrade pronađena mrtva :: zoricakusmuk.info ::

Djeca bračnog para koji je skočio sa zgrade pronađena mrtva


Sumnja se da je bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubistvo sinoć skokom sa solitera, prije toga ubio sopstvenu djecu, saznaje Nova.rs.

Tijela dječaka i djevojčice, starosti 1 i 3 godine, pronađena su u Petrovaradinu. Portparol PU Novi Sad potrvrdio je da je policija pronašla beživotna tijela dvoje djece na adresi na kojoj je živio bračni par koji je sinoć izvršio samoubistvo.

Kako je do ove tragedije došlo još  nije poznato. Uviđaj je u toku, piše Nova.rs.

Beživotna tijela dječaka i djevojčice, starosti 1 i 3 godine, pronađena su u stanu u Petrovaradinu, a kako se sumnja njihovi roditelji su mladi bračni par koji je juče skočio sa zgrade u Novom Sadu, saznaje i Telegraf.rs.

Podsjetimo, dvostruko samoubistvo koje je sinoć potreslo Novi Sad izvršio je mladi bračni par koji je, kako je nezvanično saznala Nova.rs, živio u Petrovaradinu.

U pitanju je ženska osoba M.P.S. (2001), kao i muškarac L.P.S. (1999).

Sumnja se da su ubili mališane u svom iznajmljenom stanu, pa otišli na potpuno drugu adresu da presude i sebi, objašnjava izvor Kurira i dodaje da je identifikacija muškarca i žene bila otežana jer oni kod sebe nisu imali dokumenta.

"⁠Oni su danas identifikovani i kada je policija otišla na adresu njihovog stanovanja zatekli su tela dvoje dece", kaže izvor.

Komšije iz soliteta ispričale su da su kamere snimile muškarca i ženu kako ulaze u zgradu držeći se za ruke, a uskoro su pronađena njihova tijela ispred zgrade, u dvorišnom dijelu.

Telegraf

 

online