Ovih 11 igrača Zvezde se očekuju protiv Lajpciga! "Sjevaće" po bokovima :: zoricakusmuk.info ::

Ovih 11 igrača Zvezde se očekuju protiv Lajpciga! "Sjevaće" po bokovima


Fudbaleri Crvene zvezde čekaju Lajpcig u utorak u 21.00 u četvrtom kolu Lige šampiona, nazire se i sastav koji će svim silama napasti Njemce. Tim Baraka Bahara pokazao je naznake da može da se nosi sa Lajpcigom, koji je u krizi i ima kadrovske probleme zbog povreda. Na Baharu je da konačno položi jedan veliki evropski ispit.
 
Crveno-bijeli prolaze kroz turbulentan period, zajedno sa trenerom Barakom Baharom, igre i rezultati su bili ispod očekivanja i ako postoji momenat za preokret sezona onda je baš ovaj. Baš zato se riječi najskupljeg pojačanja u istoriji Zvezde, plaćenog 5,5 miliona evra Olimpijakosu, moraju shvatiti najozbiljnije moguće u svlačionici tima, prije svega.

Postava koja se očekuje 

Prema najavama, Izraelac neće promijeniti defanzivu, ponovo će Glazerovgol da čuvaju kapiten Dragović, Điga i Rodić, ali će za razliku od Lajpciga i Mančestera sada biti ofanzivnija postavka.

Na desnoj strani biće Mijailović, a lijevoj Lučić kao znatno ofanzivniji i faktor koji bi mogao da bude iznenađenje za goste. Srce veznog reda biće povjereno standarnim Stameniću i Hvangu, a ispred njih Ivanić.

I Bahar je spremio još jedno iznenađenje u napadu u vidu Krasoa, jednog od zvučnih pojačanja s bučnim startom u Zvezdi, ali je kasnije zapao u drugi plan dobrim delom svojom zaslugom (zalagenjem), iako je trener Zvezde morao da ima možda više razumijevanja. Sada će dobiti priliku od starta u tandemu sa Osmanom Bukarijem, s ciljem da iskoriste pukotine u odbrani Lajpciga, kakvih ima.

Vidjeli smo to u Njemačkoj, sada će možda biti još vidljivije. I tu leži šansa Crvene zvezde, dakle, u postavi: Glazer, Dragović, Điga, Rodić, Stamenić, Hvang, Mijailović, Lučić, Ivanić, Kraso, Bukari.

Sortalblic.rs

 

online