Zvaničnici Srpske čestitali odbojkašicama Srbije :: zoricakusmuk.info ::

Zvaničnici Srpske čestitali odbojkašicama Srbije


Zvaničnici Srpske čestitali su večeras odbojkašicama Srbije titulu svjetskog prvaka.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je titulu odbojkašicama, koje su, kako je navela, igrom pokazale da posvećenost, timski duh i brilijantna taktika na terenu donose vrhunske rezultate, te učinile ponosnim sve koji su za njih navijali.
 
Cvijanović je čestitku uputila ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije, selektoru Danijelu Santareliju i cijelom stručnom timu zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu.
 
- Sa željom da i u budućem periodu nastavite da ostvarujete vrhunske rezultate, kojima ćemo se zajedno radovati, srdačno vas pozdravljam - navedeno je u čestitki.

- Od srca čestitam našim odbojkašicama, selektoru i cijelom stručnom štabu Srbije osvajanje zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu. Hvala vam za sve trenutke sreće koje ste nam priuštili, želim vam još mnogo ovakvih pobjeda u budućnosti. Živjela Srbija, živjela Republika Srpska! - napisao je Dodik na Tviteru.  
 
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je odbojkašicama Srbije, ističući da građani Srpske večeras slave zajedno sa njima.
 
- Ponosni smo na vas. Ponosni smo na našu Tijanu Bošković koja je ponovo bila najbolja među najboljima na svijetu. Spektakularnom igrom odbranile ste titulu svjetskog šampiona, a građani Republike Srpske večeras slave zajedno sa vama. Hvala vam na nevjerovatnoj igri, kao i na tome što smo veoma ponosni i srećni zajedno sa vama večeras - naveo je Čubrilović.
 
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković je u čestitki istakao je da su odbojkašice svojom veličanstvenom igrom i zlatnom pobjedom učinile građane Republike Srpske ponosnim.
 
- Čast mi je i zadovoljstvo da u ime Vlade Republike Srpske, i u svoje ime, uputim najiskrenije čestitke povodom osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u odbojci. Svojom veličanstvenom igrom i zlatnom pobjedom učinili ste građane Republike Srpske ponosnim - naglasio je Višković.
 
On je dodao da ga posebno raduje činjenica što reprezentaciju Srbije čine i odbojkašice iz Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.
 
- Vaš predan i požrtvovan rad su još jednom pokazali da su garancija kontinuiranog uspjeha, sa kojim ste i ovaj put ispisale nove stranice svjetske i srpske odbojkaške istorije - navodi se u čestitki Viškovića.
 
Odbojkašice Srbije odbranile su večeras titulu svjetskog prvaka, pošto su u finalu savladale selekciju Brazila sa 3:0, po setovima 26:24, 25:22, 25:17.

​RTRS

 

online